Timiş. Un camion încărcat cu polistiren s-a făcut scrum pe autostrada A1 Recomandat

Timiş. Un camion încărcat cu polistiren s-a făcut scrum pe autostrada A1

Un camion care transporta 28 de tone granule PVC şi polistiren a fost cuprins de flăcări, în noaptea dintre joi spre vineri, pe autostrada A1 în Timiş.

Şoferul a reuşit să iasă la timp iar circulaţia se desfăşoară încă cu dificultate.

”În cursul nopţii, la ora 01:54, am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 km 443. A fost alertat Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofiţer şi 8 subofiţeri cu trei autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, autotrenul fiind cuprins de flăcări în totalitate. Autotrenul transporta aproximativ 28 tone granule PVC şi polistiren”, a transmis ISU Timiş.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, şoferul reuşind să se salveze. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că pe sensul de mers Timişoara- Deva, pe autostrada A1, în zona în care TIR-ul a luat foc, se circulă cu restrucţii.

”Până în jurul orei 16.00, pe autostrada A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara - Deva, circulatia rutieră se desfăşoară pe banda 2. Banda de urgentă şi 1/2 din banda 1 sunt închise în urma unui incendiu, incident care a avut loc în cursul nopții”, a anunţat DRDP Timişoara.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.