Țigări de contrabandă descoperite într-un CAMION

Țigări de contrabandă descoperite într-un CAMION

Peste 400.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost ascunse într-un camion condus de un șofer maghiar care voia să intre din Ucraina în România, prin vama Halmeu.

Polițiștii de frontieră au confiscat toată marfa care valorează 1,8 milioane de lei. Șoferul maghiar, în vârstă de 40 de ani a vrut să intre în țară, sâmbătă seară, prin vama Halmeu, cu un tir înmatriculat în Ungaria. Conform documentelor de însoțire, bărbatul trebuia să transporte brichete din lemn, din Ucraina în Ungaria. Polițiștii de frontieră aveau, însă, informații că în camion s-ar afla marfă de contrabandă.
„Ca urmare a exploatării datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul ITPF Sighetul Marmaţiei, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra mijlocului de transport, deoarece exista suspiciunea că în acesta se află o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană. Astfel, au fost descoperite, disimulate în vederea sustragerii de la controlul vamal, sute de baxuri cu ţigări ascunse, prin metoda capac, în coletele cu materialele din lemn. În urma inventarierii ţigărilor s-a constatat că în automarfar era ascunsă, în coletele cu brichete din lemn, cantitatea totală de 414.500 de pachete cu ţigări, diferite mărci, în valoare de 1.865.250 lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. Toată cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră. De aasemenea, camionul, în valorea de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până finalizarea cercetărilor. (libertatea.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.