Tichie de mărgăritar! Aeroport la Giurgiu!

Tichie de mărgăritar! Aeroport la Giurgiu!

Aflat în concediu în Mexic, președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a scris pe Facebook că a avut întâlniri cu oameni de afaceri francezi pentru a discuta posibilitatea construirii nui aeroport la Giurgiu.


“Săptămâna trecută am avut o întrevedere cu reprezentanţii ADP Groupe, pe tema dezvoltării infrastructurii aeroportuare în Giurgiu”. a scris Niculae Bădălau pe Facebook.

Liderul PSD a precizat că reprezentaţii companiei franceze si-au exprimat interesul de a investi în Giurgiu, în contextul în care România înregistrează pentru al doilea an consecutiv cea mai mare creştere economică din UE, cu oportunităţi de investiţii atractive.

“Reprezentanţii companiei ADP Groupe au precizat că vor pregăti o analiză de fezabilitate cu privire la soluţiile optime pentru extinderea infrastructurii aeroportuare. Sper ca Giurgiu să fie o opţiune reală!”, a încheiat postarea Niculae Bădălău.

 


Conform wikipedia, Groupe ADP, fostă Aéroports de Paris sau ADP (aeroporturile din Paris), este un operator de aeroport internaţional cu sediul la Paris (Franţa). Groupe ADP deţine şi administrează aeroporturile internaţionale pariziene Aeroportul Charles de Gaulle, Aeroportul Orly şi Aeroportul Le Bourget, toate colectate sub marca Paris Aéroport din 2016.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.