Tânăr, grav rănit după ce un șofer de camion nu a acordat prioritate

Tânăr, grav rănit după ce un șofer de camion nu a acordat prioritate

Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului, a fost soferul camionului, care nu a acordat prioritate de dreapta autoturismului.

”Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman a reieşit că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Ruginoasa, conducea un ansamblu de vehicule pe DJ 207 C, la intersecţia cu DC 79, ar fi efectuat manevra de viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitatea Ion Creangă, cu care a intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani şi a unui pasager de 20 de ani, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Georgiana Mosu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Stirea initiala: Un tânăr a fost ranit grav într-un accident rutier produs în comuna Ion Creangă, județul Neamț. „Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 17:56, pompierii romașcani au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM la un accident rutier produs pe raza comunei Ion Creangă. În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime, din care o persoană încarcerată.

Pompierii militari au descarcerat o persoană de 19 ani (conducătorul autoturismului), conștientă , cu multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman. Cealaltă victimă, un bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la CPU Roman.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier” informează ISU Neamț.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.