Sute de cutii cu încălțăminte contrafăcută, descoperită într-un camion la granița cu Moldova

Sute de cutii cu încălțăminte contrafăcută, descoperită într-un camion la granița cu Moldova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care transporta din Turcia în R. Moldova 230 de baxuri de încălţăminte contrafăcută.

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, S.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 47 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un camion şi o remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova, care efectua un transport de grupaj de mărfuri din Turcia în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, iar echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit că un lot de mărfuri poartă însemnele grafice ale unor mărci înregistrate şi că prezintă semne vădite de a fi contrafăcute

În total, 230 de baxuri de produse de încălţăminte, fiecare bax conţinând opt cutii cu perechi de încălţăminte sport, au fost reţinute de către lucrătorii vamali în vederea confiscării şi expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea şi valoarea lor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.