Spania. Trei șoferi profesioniști morți, loviți în plin de un camion, când încercau să stingă alt camion cuprins de flăcări Recomandat

Spania. Trei șoferi profesioniști morți, loviți în plin de un camion, când încercau să stingă alt camion cuprins de flăcări

Cel mai grav accident din acest an din Spania a avut loc luni, 18 ianuarie 2021, de dimineață, trei șoferi de camion fiind uciși de un alt camion.

Potrivit Diario de Valladolid, cei trei au fost spulberați pe o autostradă de lângă Valladolid.
Evenimentul s-a produs în jurul orei 7.00 dimineața, pe A-6, lângă Tordesillas. Roata spate stânga a unui camion care transporta o mașină de pompieri pe platformă a explodat. Imediat s-a declanșat un incendiu și camionul s-a aprins. Șoferul s-a dat jos din cabină și a început să stingă focul. În fața lui au oprit alte două camioane și cei doi șoferi au coborât pentru a-și ajuta colegul.
În timp ce șoferii luptau cu flăcările, un alt camion a venit în viteză și i-a spulberat, toți trei murind pe loc. Polițiștii spun că nu a fost vorba despre condiții meteorologice dificile „și trebuie să vedem dacă incendiul a îngreunat vizibilitatea celui de-al patrulea șofer”, după cum a declarat șeful poliției de trafic din Valladolid.
Trei mașini de pompieri și mai multe ambulanțe au intervenit la locul carnajului, iar circulația a fost restricționată câteva ore. Șoferul vinovat de tragedie a fost șocat de accident.
Șoferul care și-a ucis colegii a fost testat și rezultatele sunt negative atât la alcool, cât și la droguri. A fost preluat și el de o ambulanță, în stare de șoc.
Potrivit presei spaniole, șoferii profesioniști morți sunt doi spanioli, de 43 și 56 de ani, și un portughez în vârstă de 35 de ani. Autoritățile nu au făcut cunoscută naționalitatea șoferului care a provocat moartea celor trei colegi ai săi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.