SPANIA. SURPRINZĂTOAREA SCUZĂ A UNUI ȘOFER PROFESIONIST CARE ȘI-A PARCAT CAMIONUL ÎNTR-UN GIRATORIU Recomandat

SPANIA. SURPRINZĂTOAREA SCUZĂ A UNUI ȘOFER PROFESIONIST CARE ȘI-A PARCAT CAMIONUL ÎNTR-UN GIRATORIU

Un șofer profesionist și-a abandonat camionul într-o intersecție cu sens giratoiu și a fost amendat de polițiștii spanioli.

El a primit una dintre cele mai ciudate și mai surprinzătoare amenzi din ultimele luni în Navarra. Nu pentru cauză, ci pentru motiv, potrivit jurnaliștilor de la Navarra.elespanol.com.
Poliția Provincială a comunicat, vineri, 12 iunie 2020, că șoferul unui camion cu semiremorcă și-a parcat vehiculul în mijlocul unui sens giratoriu de lângă centrul comercial Itaroa de Huarte. El le-a explicat cu inocență polițiștilor că avea de făcut o serie de cumpărături la centrul comercial.
Potrivit polițiștilor, locul în care a parcat camionagiul este unul cu mult trafic și periculos. Mai mult, camionul a blocat una dintre benzile de circulație și ar fi putut provoca un accident.
Agenții i-au comunicat o sancțiune de 100 de euro pentru contravenție, pe care șoferul a fost nevoit să o plătească pe loc, deoarece conducea un vehicul străin. El a plătit 50 de euro, cu o reducere de 50%, și și-a continuat traseul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.