VIDEO: Șoferul camionului care a provocat un accident cu 3 morți avea 22 de ani și permisul de un an Recomandat

VIDEO: Șoferul camionului care a provocat un accident cu 3 morți avea 22 de ani și permisul de un an

Șoferul basculantei care a lovit un autobuz și l-a aruncat peste un microbuz, la Lețcani, are 22 de ani și permis pentru camioane de un an.

El susține că l-au lăsat frânele și n-a mai putut opri vehiculul de mare tonaj, pentru a acorda prioritate.
Un accident cumplit a avut loc, marți de dimineață, la Lețcani, în Iași, autoritățile activând planul roșu de intervenție. Accidentul s-a produs pe DN 28 (DE 583), la intersecția cu un drum secundar. De pe acest drum ieșea o basculantă de mare tonaj, cu volan pe dreapta, care nu a acordat prioritate unui autobuz și l-a acroșat, aruncându-l peste un microbuz de 8+1.
Înainte de a lovi microbuzul Opel Vivaro, autobuzul s-a învârtit pe șosea!
Șoferul microbuzului a fost strivit efectiv de autobuz și a murit la locul accidentului, iar un pasager de pe locurile din față a fost găsit încarcerat, fiind resuscitat. Alte cinci persoane din microbuz au fost de asemenea rănite și transportate la spital.
Șoferul basculantei care a provocat tragedia are 22 de ani și conduce camioane doar de un an. El a povestit la locul accidentului că pur și simplu l-au lăsat frânele de la capul tractor și nu a mai avut cum să oprească.
Șoferul mort sub autocar avea 55 de ani și transporta mai mulți consăteni la muncă, în Iași. Celelalte victime sunt bărbați cu vârstele de 39, 44, 29, 30, și 43 de ani și o femeie de 35 ani, toate fiind transportate la spital.
În cursul zilei, doi pasageri din dubiță au murit.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.