Șoferii profesioniști de camion vor evalua condițiile de încărcare și descărcare la rampă Recomandat

Șoferii profesioniști de camion vor evalua condițiile de încărcare și descărcare la rampă

Asociațiile germane de transportatori BGL și ver.di au semnat ”Carta pentru îmbunătățirea tratamentului șoferilor la rampe” în procesul de încărcare și descărcare.

În viitor, BGL intenționează să acorde un premiu punctelor de încărcare și descărcare deosebit de bine cotate ale companiilor comerciale și industriale.

Asociația Federală pentru Transportul, Logistică (BGL) și sindicatul ver.di au semnat împreună „Carta pentru îmbunătățirea tratamentului șoferilor la rampe”. Carta este o inițiativă comună a trei organizații: Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri (IRU), Asociația Europeană a Expeditorilor (ESC) și Federația Europeană a Lucrătorilor din Transport (ETF).
Carta este menită să contribuie la îmbunătățirea tratamentului șoferilor de camioane la punctele de încărcare și descărcare. Expeditorii se angajează, printre altele, să ofere șoferilor de camioane acces la facilități sanitare adecvate și să furnizeze personal instruit de încărcare și descărcare.
Șoferii se angajează, printre altele, să anunțe sosirile întârizate sau înainte de vreme și să informeze personalul de la rampă în timp util cu privire la orele de conducere / de lucru rămase sau pauzele necesare.
Pentru a atrage atenția asupra rampelor unde încăprcarea este exemplară, BGL, împreună cu alte asociații din comerț, industrie și logistică, planifică evaluarea online a punctelor de încărcare și descărcare din industrie și comerț de către șoferii de camioane.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.