Șoferii de camion, obligați să ia mâncarea la pachet în Germania. Toaletele și dușurile rămân deschise Recomandat

Șoferii de camion, obligați să ia mâncarea la pachet în Germania. Toaletele și dușurile rămân deschise

Începând cu 2 noiembrie, a intrat în vigoare decizia guvernului federal german de a închide complet punctele unde șoferii profesioniști puteau servi masa. Măsura se va aplica timp de o lună.

Dacă pandemia va continua să se extindă, șoferii de camioane se vor lovi de restricții similare ca în urmă cu mai multe luni în urmă, în primul lockdown.

Alexander Quabach, director general al Association of German Truck Stops este foarte îngrijorat de cum va arăta viitorul apropiat. "Zonele de odihnă și cele unde camionelor le era permis să oprească sunt, de asemenea, afectate de decizia guvernului", a spus Quabach. „Așadar, ne-am întors aproape în aceeași situație ca la începutul pandemiei, din primăvară. Mâncarea este disponibilă doar pentru a fi luată la pachet în cabina șoferului. Desigur, toaletele și dușurile sunt încă disponibile. Cu toate acestea, verificăm dacă putem lua măsuri legale împotriva acestei decizii”.

Reprezentanții lanțului alimentar care operează de-a lungul autostrăzilor din Germania Tank & Rast spune „că decizia autorităților este foarte recentă și, prin urmare, nu putem face declarații concrete despre cum va fi afectată și ce măsuri vor fi luate în rețeaua Tank & Rast. Continuăm să garantăm aprovizionarea cu mâncăruri de bază a tuturor călătorilor de pe autostradă.
În plus, toate stațiile de benzină (360 la număr) din rețeaua de servicii Tank & Rast sunt disponibile călătorilor fără restricții - inclusiv cafenelele cu oferta lor gastronomică de gustări calde / reci și băuturi de luat la drum. În plus, Tank & Rast își extinde gama de feluri de mâncăruri calde ce pot fi luate de șoferi la drum”, arată compania.
Noua ofertă include, de exemplu, pâine sau chiftele bavareze cu chiflă și muștar, mini-pizza cu salam sau mozzarella (vegetariană), la 2,99 euro fiecare.
Locurile de duș pentru șoferii de camion sunt deschise non-stop, ca de obicei. Doar hotelurile (50 la număr) vor rămâne închise din cauza cerințelor oficiale, începând cu 2 noiembrie până la 30 noiembrie 2020, scrie eurotransport.de .

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.