Șoferii de camion întâmpinați cu sandvișuri vegane gratuite la intrarea în UK Recomandat

Șoferii de camion întâmpinați cu sandvișuri vegane gratuite la intrarea în UK

Noile legi interzic persoanelor care care vin din UE să intre în UK cu carne și produse alimentare lactate. Astfel, șoferii de camion trebuie să lase la graniță „pachetul” alimentar luat din UE. Și viceversa.


Brexit-ul a introdus o grămadă de reglementări complicate atunci când șoferii transportă mărfuri din Marea Britanie către UE. Regulile sunt, fără îndoială, crude.
Pe scurt, șoferii nu pot consuma majoritatea alimentelor atunci când trec din UE în Marea Britanie. Multor șoferi li s-au confiscat sandvișurile care conțineau carne sau produse lactate deoarece aceste alimente sunt supuse unor proceduri vamale specificiale. Pe scurt, ele sunt reținute la graniță.
Singurele exceptate de la aceste condiții sunt sadviciurile vegane pentru că nu conțin carne și lactate.
Din fericire, există două companii ingenioase, numite LoveSeitan și Simply Lunch, care au oferit șoferilor de camioane sandvișuri vegane prin campania lor Operation Snack. Peste 500 de sandvișuri au fost distribuite „transportatorilor flămânzi”, potrivit foodtribe.com.
Totul s-a desfășurat conform cu noile reglementări UE și COVID-19. Rezultatul final: zâmbete din partea șoferilor profesioniști.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.