Şoferii de camioane aşteaptă două ore pentru a ieşi din ţară prin vama Nădlac II

Şoferii de camioane aşteaptă două ore pentru a ieşi din ţară prin vama Nădlac II

Şoferii de camioane aşteaptă, luni, cel puţin două ore pentru a ieşi din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, fiind formată o coloană care se întinde pe mai mulţi kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, au crescut, luni, la 120 de minute pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri.

La Vama Nădlac II sunt deschise, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, trei artere. De asemenea, şi la vama Borş, din judeţul Bihor, timpii de aşteptare au crescut la 100 de minute, fiind deschise trei artere, iar la Petea, în judeţul Satu Mare, unde se lucrează pe o arteră, şoferii de camioane aşteaptă 60 de minute pentru a li se verifica documentele.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, luni, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei, pentru a nu se crea blocaje.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.