Șoferi români de camion, prinși drogați la volan de 3 ori în aceeași zi Recomandat

Șoferi români de camion, prinși drogați la volan de 3 ori în aceeași zi

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o poveste bizară, relatează publicația nrz.de.

Ofițerii din Düsseldorf au avut parte de situație neobișnuită: au oprit un șofer de camion care conducea un camion fiind sub influența drogurilor, dar acesta nu a fost sfârșitul călătoriei.

După trei controale și trei probe de sânge prelevate, doi șoferi de camion au fost împiedicați să-și continue călătoria în Düsseldorf-Pempelfort, marți după-amiază. Potrivit poliției din Düsseldorf, cei doi bărbați ar fi condus sub influența drogurilor.

În cadrul unui control în trafic, ofițerii de poliție din Düsseldorf au oprit la Ergo-Platz din Pempelfort un camion care transporta fier vechi. Atât camionul, cât și șoferul au fost verificați. Potrivit poliției, existau indicii că șoferul camionului conducea sub influența drogurilor. Bărbatul a fost dus apoi la secția de poliție din centrul orașului, unde suspiciunile ofițerilor s-au confirmat.

Copilotul a fost suspectat și el de consum de droguri
În timp ce bărbatului în vârstă de 25 de ani din România i se recoltau probe de sânge, copilotul său, în vârstă de 23 de ani, a preluat controlul volanulu. La scurt timp, și acesta a fost oprit și verificat. Potrivit poliției din Düsseldorf, existau, de asemenea, indicii că acesta ar fi consumat droguri. De asemenea, a fost prelevată o probă de sânge și de la tânărul de 23 de ani.

Le-a interzis să își continue călătoria
Poliția le-a interzis apoi celor doi bărbați să își continue călătoria. Potrivit poliției, cei doi șoferi de camion au declarat că vor respecta interdicția de a conduce, însă la ora 18.40, camionul, care era deja cunoscut, a fost descoperit iar în trafic, la intersecția dintre Fischerstraße și Venloer Straße. Echipajul verificat anterior se afla din nou în fața polițiștilor. Tânărul de 25 de ani, care a fost verificat primul, conducea vehiculul, de această dată.

Camionul a fost oprit din nou, iar șoferul a fost dus înapoi la secția de poliție pentru un test de sânge. În cele din urmă, șoferii camionului au predat de bunăvoie cheile vehiculului și au trimis după un prieten care a mutat vehiculul.

Acum cei doi români sunt cercetați pentru încălcarea Legii rutiere (conducere sub influența drogurilor), a Legii economiei și a Codului fiscal.


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.