Șofer turc de camion prins cu 17 pistoale în cabină Recomandat

Șofer turc de camion prins cu 17 pistoale în cabină

Un șofer de TIR turc a fost reținut de poliție după ce a fost prins cu 17 arme letale în cabina camionului. Este vorba despre pistoale calibrul 9, fără serie. Armamentul a fost confiscat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat Vidin au găsit, într-un camion condus de un cetăţean turc, 17 pistoale fară serie și fără muniția aferentă.

Armele au fost confiscate.

Polițiștii de Frontieră împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj este documentată activitatea infracțională, bărbatul fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Conform IGPF, un cetățean turc a fost prins în flagrant delict de către polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu - Sectorul Poliției de Frontieră Calafat la intrarea în țară, în timp ce ar fi transportat într-un camion, ascunse în interiorul și în paravantul cabinei, 17 pistoale, calibrul 9 mm, fară serie și fără muniția aferentă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documentele de proveniență.

Cele 17 arme au fost ridicate pentru cercetări, fiind dispusă o constatare criminalistică. Astfel, conform raportului de constatare, arma pusă la dispoziţie este o armă de foc scurtă, tip pistol, ce corespunde categoriei armelor de foc letale.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, persoana în cauză a fost reţinută de către poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.