Șofer român circula cu camionul cu 110Km/oră. Poliția „l-a imobilizat” Recomandat

Șofer român circula cu camionul cu 110Km/oră. Poliția „l-a imobilizat”

În această dimineață, polițiștii din cadrul grupului de control al secției de poliție rutieră Nordhausen au efectuat controalele obișnuite pe A38. În jurul orei 10:40, un camion articulat românesc a fost controlat pe PWC Kesselberg în direcția Göttingen.


Acesta a fost vizibil datorită vitezei sale aparent considerabil excesive în raport cu ceilalți participanți la trafic.

În timpul controlului, a fost depistat un număr mare de infracțiuni legate de respectarea perioadelor de conducere și de odihnă.

În ultimele 29 de zile, timpul de conducere specificat a fost depășit zilnic cu valori maxime și, în consecință, nu au fost respectate perioadele de odihnă necesare. În plus, șoferul a circulat cu o viteză medie de peste 100 km/h și cu o viteză maximă de 110 km/h în ziua respectivă.

Au fost inițiate proceduri contravenționale atât împotriva companiei românești, cât și împotriva șoferului epuizat. A fost solicitată și plătită pe loc o garanție de patru cifre. Șoferului i s-a interzis continuarea călătoriei și a fost împiedicat să o facă prin intermediul unei cleme de roată. Șoferul are acum timp să ia o pauză lungă.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.