Șofer profesionist român, rănit în Germania într-un accident cu mai multe camioane Recomandat

Șofer profesionist român, rănit în Germania într-un accident cu mai multe camioane

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs pe autostrada A1 Westautobahn, în apropiere de Wolfsbach. Un șofer român de camion a fost implicat în accidentul în lanț și ajuns de urgență la spitalul Regional Amstetten.

Un belgian în vârstă de 54 de ani a lovit un vehicul articulat pe A1, în apropiere de Wolfsbach. Bărbatul de 54 de ani și pasagerii săi, două femei și un bărbat, au fost răniți, au părăsit vehiculul și s-au îndreptat spre bariera centrală de protecție.

Șoferul unui vehicul articulat care era în spatele său, un român de 59 de ani, reușește să frâneze la timp și își oprește vehiculul pe partea dreaptă a drumului.

Șoferul unui camion din spate, un bărbat de 44 de ani din districtul Ried, a virat vehiculul spre stânga. Când a văzut grupul de persoane lângă bariera centrală, a virat camionul spre dreapta și s-a izbit de vehiculul articulat al românului de 59 de ani.

Răniții, inclusiv șoferul camionului, în vârstă de 44 de ani, au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Regional Amstetten. (stiridiaspora)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.