Șofer profesionist român drogat și-a băgat un coleg în comă Recomandat

Șofer profesionist român drogat și-a băgat un coleg în comă

Un şofer profesionist român și-a băgat un coleg în comă şi a făcut zeci de oameni să piardă avionul.

Poliţiştii britanici susțin că românul era drogat la volan.
El a fost acuzat de şofat iresponsabil şi neatent și condus sub influenţa drogurilor, după un accident de pe M11, care a băgat un alt şofer de TIR în comă.
Coliziunea din dimineața de vineri, 25 ianuarie 2019, de la nord de Stansted, a forțat închiderea autostrăzii între intersecțiile 7 (Harlow) și 8 (aeroportul Bishop's Stortford/Stansted). Zeci de oameni au pierdut avionul, fiind blocaţi în trafic.
Accidentul a avut loc la ora 5.20, două camioane, un Mercedes-Benz alb și un Volvo gri, fiind implicate, cu o dinamică stranie a coliziunii.
Camionul Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani din România, s-a oprit pe prima bandă, după ce a lovit din spate o mașină neagră Ford Galaxy, fără să producă daune sau victime. Românul nu a pus avariile şi nu s-a asigurat după oprire, fiind lovit în plin de camionul Mercedes-Benz.
Șoferul camionului Mercedes, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Milton Keynes, a fost dus în spital, unde e şi după 4 zile în comă.
Un purtător de cuvânt al poliției din Essex, citat de bishopsstortfordindependent.co.uk a declarat: "Șoferul camionului Volvo a fost arestat la fața locului, iar după investigaţii s-a stabilit că el conducea sub influenţa drogurilor, neatent şi iresponsabil".
Zeci de oameni au pierdut avioanele vineri de dimineaţă, dar companiile aeriene care operau plecări de pe aeroportul Bishop's Stortford i-au redirecţionat pe toţi la curse care au plecat mai târziu, fără costuri suplimentare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.