Șofer profesionist român "cu darul băuturii", prins de polițiști beat la volanul camionului Recomandat

Șofer profesionist român "cu darul băuturii", prins de polițiști beat la volanul camionului

Un șofer profesionist din Biled, județul Timiș, care avea o plăcuță la bord cu inscripția "AM DARUL BĂUTURII" a fost prins de polițiști, duminică, 1 august 2021, conducând camionul cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"„Motanul cu clopoței”
Șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce.
În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.
Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță.
Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș.
Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului.
De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.
Prinderea unor astfel de persoane înainte să cauzeze un accident este cea mai bună prevenire pe care o putem face - un pericol în minus pe drum poate însemna vieți salvate!", se spune în comunicatul Poliției Române.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.