Șofer profesionist, rămas fără camion în vama română Recomandat

Șofer profesionist, rămas fără camion în vama română

Poliţiştii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa l-au lăsat, marți, 12 mai 2020, pe un șofer profesionist fără camionul pe care îl conducea.

Oamenii legii au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autocamion marca Man, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Austria.
În jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldoveană, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autocamion marca MAN, an de fabricație 2013.
Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autocamionului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Austria la data de 26 februarie 2019.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autocamionul în anul 2017, contra sumei de 38.000 de euro şi că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 182.400 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.