Șofer profesionist, găsit mort în cabină, pe o stradă din Râmnicu Sărat Recomandat

Șofer profesionist, găsit mort în cabină, pe o stradă din Râmnicu Sărat

Un tânăr șofer profesionist din Râmnicu Sărat, care împlinise 25 de ani pe 11 septembrie, a murit, miercuri, în cabina propriului camion.

Decesul său a provocat o undă imensă de șoc în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Cauzele morții lui urmează a fi stabilite în urma necropsiei. Cert este că pe corpul său nu au fost găsite de urme de violență. În aceste condiții, nu este exclus ca râmniceanul să fi suferit un infarct sau un accident vascular cerebral.

Miercuri după amiază, tânărul abia venise dintr-o cursă și parcase pe o stradă din municipiu, în apropiere de Șoseaua Puiești. Cineva a observat că șoferul, care era în cabina camionului, este inert și nu mai răspunde.

Patronul societății de transport la care tânărul lucra a fost cel care a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că angajatul său este în cabină, cu capul în jos și nu mai reacționează.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, dar și echipaje SMURD care l-au resuscitat pe tânăr, însă acesta nu și-a mai revenit, fiind declarat decesul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.