Șofer, prins între două autobuze. Cel din spate nu avea frâna de mână trasă

Șofer, prins între două autobuze. Cel din spate nu avea frâna de mână trasă
  • Bărbatul repara unul dintre autovehicule.


În după-amiaza zilei de luni, 21 septembrie, un șofer de autobuz a oprit în stația din zona Gării CFR pentru a efectua câteva reparații, moment care i-a fost fatal.

Aflat în stapetele autobuzului, oprit regulamentar, un al doilea autovehicul l-a lovit pe bărbatul de 33 de ani, din Galda de Jos, prinzându-l între cele două mașini de transport în comun.

Potrivit IPJ Alba, se pare că cel de-al doilea șofer, un bărbat în vârstă de 63 de ani a parcat autobuzul fără să îl asigure regulamentar, astfel că, mașina s-a pus în mișcare, iar colegul său a fost prins între cele două.

În urma accidentului, la fața locului au ajuns medicii, dar și oamenii legii, iar tânărul șofer a fost transportat la spital, suferind câteva leziuni. De asemenea, colegul său a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar dacă bărbatul mai în vârstă se va găsi vinovat va trebui să plătească pentru fapta sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.