Șofer prins cu camionul plin de țigări de contrabandă, în Vama Calafat Recomandat

Șofer prins cu camionul plin de țigări de contrabandă, în Vama Calafat

Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat – Vidin au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion care transporta piese auto pe ruta Bulgaria – Marea Britanie, cantitatea totală de 128.800 de ţigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 148.000 lei.

”În data de 11.07.2024, în jurul orei 09,30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean bulgar, în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui autocamion, care transporta piese auto pe ruta Bulgaria-Marea Britanie.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, în compartimentul de marfă şi în cabina autocamionului, cantitatea totală de 128.800 de ţigarete (6.440 pachete de ţigări), având aplicat timbrul fiscal bulgăresc, pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă”, informează sâmbătă Poliţia de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 148.000 lei, a fost indisponibilizată de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.