Șofer, mort carbonizat în camion, deși avea permisul suspendat

Șofer, mort carbonizat în camion, deși avea permisul suspendat

Accident mortal pe Autostrada 4 din Germania, lângă Kerpen. Un șofer român, în vârstă de 56 de ani a ars până la moarte în camionul său după ce a făcut accident.


Potrivit poliției, șoferul de camion a fost găsit carbonizat în cabina autotrenului său răsturnat pe autostrada 4 lângă Kerpen. Potrivit martorilor, camionul înmatriculat în România a atins balustrada dreaptă a drumului, pe sensul de mers către Aachen, în jurul orei locale 15:15, a fost aruncat pe partea dreaptă și a luat foc.

Șoferul nu mai putea fi salvat atunci când flăcările au fost stinse. Potrivit poliției, acesta a murit carbonizat, în cabina TIR-ului.

Camionul românesc fusese oprit de autorități cu dar câteva ore mai devreme de producerea tragediei. La stația de odihnă Frechen-Nord, șoferul român de 56 de ani fusese testat cu aparatul etilo-test, după ce un martor observase că era beat și a sunat la poliție.

Tras pe dreapta și lăsat fără permis chiar înainte de tragicul accident

Astfel, cu câteva ore înainte de incendiul tragic, românul rămăsese fără permisul de conducere, după ce un prim test a arătat că avea o alcoolemie de 2,6 grame alcool pur în aerul expirat

Potrivit poliției, șeful șoferului, care a fost înștiințat despre faptul că angajatul său a rămas fără permis, după ce a fost găsit la volan băut, a dat un telefon pentru a trimite un șofer înlocuitor pentru vehiculul tras momentan pe drepta.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și pentru a stabili identitatea exactă a cadavrului găsit carbonizat în cabina tirului, se arată într-un comunicat de presă al Poliției din Koln. (stiridiaspora)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.