Șofer de camion, salvat din cabina în flăcări și salvat de la moarte de doi tineri

Șofer de camion, salvat din cabina în flăcări și salvat de la moarte de doi tineri

Un șofer de TIR a scăpat cu viață datorită a doi tineri care au dat dovadă de un curaj incedibil. Marco Bischof și Tim Gruber se deplasau sâmbătă, 12 octombrie, pe autostrada A8, în sud-vestul Germaniei, când au văzut că un TIR era mistuit de flăcări, conform publicației germane Tagesschau.

Deși alți șoferi au trecut nepăsători pe lângă autocamion, cei doi s-au oprit și au alertat serviciile de urgență. Conform sursei citate, șoferul TIR-ului ar fi intrat într-o barieră de protecție din pricina unei probleme medicale.  

Întrucât cabina era pe o parte, cei doi tineri nu puteau ajunge la șofer. Singura lor opțiune a fost să spargă parbrizul. Tim Gruber este cel care a luat un extinctor din mașina sa și a început să lovească parbrizul. Citeşte întreaga ştire: Șofer de TIR scos din cabina cuprinsă de flăcări și salvat de la moarte de doi tineri, în Germania: „Nu poți să-l lași acolo și să-l vezi cum arde”

„Nu puteam să-l las pe șofer să ardă acolo, asta nu era o opțiune”, a spus Tim Gruber. Tânărul a mărturisit că nu-și aduce aminte de câte ori a lovit parbrizul. În cele din urmă, după ce a reușit să facă o gaură suficient de mare, Bischof și Gruber au rupt bucăți din parbriz cu mâinile goale, rânindu-se la palme. libertatea.ro


GEROGE NIȚĂ - STAREA TRANSPORTURILOR


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.