Șofer de camion din Gorj, implicat în accidentul de pe Autostrada M 1 din Ungaria

Șofer de camion din Gorj, implicat în accidentul de pe Autostrada M 1 din Ungaria

Un bărbat din municipiul Târgu Jiu a fost implicat în teribilul accident de pe Autostrada M 1 din Ungaria, în care 42 de camioane și autovehicule s-au ciocnit din cauza unei furtuni de praf, iar, în urma impactului, 19 autovehicule au fost cuprinse de flăcări.

Florin Rotaru a reușit să scape cu viață din acest infern și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook și mai multe fotografii de la locul accidentului. „Mulțumesc, Dumnezeule mare, că sunt bine. Duminică binecuvântată tuturor și drumuri bune!!!”, este mesajul gorjeanului implicat în accidentul de pe autostrada M 1.

Acesta a lucrat ca taximetrist, iar acum activează ca șofer de TIR.

Conform Ministerului Afacerilor Externe, cinci persoane de cetăţenie română au fost implicate în accidentul din Ungaria, două dintre victime fiind spitalizate. Unul dintre români a fost externat, iar cel de-al doilea fiind încă sub supravegherea medicilor. „Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că Ambasada României la Budapesta a fost contactată prin intermediul numărului de telefon de urgență al misiunii diplomatice de către alți doi cetățeni români implicați în accidentul rutier produs pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta. Astfel, potrivit datelor obținute până la acest moment, în total cinci cetățeni români, dintre care unul cu dublă cetățenie, au fost implicați în gravul accident de circulație. Dintre aceștia, doi au fost spitalizați, unul dintre cetățenii români spitalizați fiind deja externat și deplasandu-se în România. Celălalt cetățean român internat primește, în continuare, îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. De asemenea, persoanele în cauză au solicitat sprijinul ambasadei pentru recuperarea bunurilor din autoturismele avariate, aflate în custodia autorităților ungare.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.