Sirieni depistați ascunși pe osia unui camion. Voiau să intre ilegal în țară

Sirieni depistați ascunși pe osia unui camion. Voiau să intre ilegal în țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov au depistat, ascunşi sub osia unui automărfar, doi cetăţeni din Siria care încercau să intre ilegal în România.

 

În data de 06.02.2021, P.T.F. Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, la volanul unui ansamblu rutier, înmatriculat în Romania. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire materiale de construcţii din Turcia pentru o societate din România.

În urma controlului efectuat de către asupra ansamblul rutier poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi sub osia remorcii, doi bărbaţi fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul punctului, unde s-a stabilit că cei doi sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 44, respectiv 22 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceştia au mai declarat că au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cetăţenii străini fiind preluaţi, conform Acordului de readmisie între România şi R. Bulgaria, de către autorităţile de frontieră din statul vecin.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.