Și-a rupt mașina în două după ce a intrat într-un stâlp și a lovit un camion Recomandat

Și-a rupt mașina în două după ce a intrat într-un stâlp și a lovit un camion

Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei l-a trimis săptămâna aceasta în judecată pe bărbatul de 45 de ani, din satul Marna Nouă, județul Satu Mare, care și-a rupt mașina în două după coliziunea cu un stâlp, un utilaj, apoi cu un camion.

masina rupta in doua

Accidentul teribil s-a produs în data de 05 octombrie 2021.

masina rupta in doua 2

Organele de poliţie s-au deplasat la locul faptei stabilind că bărbatul, în timp ce ar fi condus autoturismul marca Mercedes-Benz SLK, proprietate personală, din direcţia DN19 spre str. Principală din loc. Marna Nouă, ar fi intrat în coliziune cu unul dintre stâlpii de susţinere a reţelei de electricitate aflaţi pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

Ulterior a fost proiectat într-un autotren parcat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers, marca Volvo, precum şi într-un autoturism din faţa autotrenului, marca Volkswagen, oprindu-se cu jumătatea din spate a autovehiculului pe contrasensul direcţiei de mers.

În urma evenimentului rutier conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat într-un lan de porumb, la domiciliul acestuia.

Polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Totodată, în urma recoltării de mostre biologice, de sânge, s-a stabilit faptul că inculpatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,37 mg/1 sânge, respectiv 1,10 la proba a doua.

În urma accidentului a rezultat numai vătămarea corporală a vinovatului.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.