Se circulă pe ambele sensuri ale A1 de la intrarea pe DN7 Recomandat

Se circulă pe ambele sensuri ale A1 de la intrarea pe DN7

În această dimineață, începând cu ora 03:00, după încetarea ploii înghețate, drumarii au intervenit si au făcut posibilă circulația pe ambele sensuri ale A1 de la intrarea pe DN7 (Sibiu-Vâlcea) și până la Km 237 (nod rutier Mohu).

Menționăm că fenomenul de ploaie înghețată este semnalat și în această dimineață în județul Sibiu până la ora 10:00!

Precizăm că ploaia înghețată este un fenomen foarte greu de combătut pentru că materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață.

Tocmai din acest motiv vă rugăm să reduceți viteza dacă treceți prin zone cu ploaie iar pe autostrăzi să respectați recomandările afișate pe panourile de avertizare (reducerea vitezei la 60 km/h și păstrarea unei distanțe mai mari față de autovehiculele din față).

Facem din nou apel la conducătorii auto să reducă viteza, să păstreze distanța între autovehicule și să respecte avertismentele autorităților.

Acționăm în permanență acolo unde situația o impune.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.