Scoția. Șofer profesionist român băut: „Am folosit apă de gură și am înghițit-o“ Recomandat

Scoția. Șofer profesionist român băut: „Am folosit apă de gură și am înghițit-o“

Un șofer român de camion a fost depistat duhnind a alcool într-un depozit Amazon din orașul scoțian Dunfermline (Fife).

Un lucrător al depozitului i-a confiscat cheile și a chemat imediat poliția.

Presa din Scoția relatează cazul unui șofer român de camion care a fost prins conducând sub influența alcoolului după ce a ajuns la depozitul Amazon din Dunfermline.

Cu toate acestea, Petrică Angherlache a evitat o interdicție imediată când s-a prezentat la Tribunalul Sheriff din Dunfermline însoțit de un translator.

Potrivit publicației Dunfermline Press, Angherlache susține că a băut doar o bere. Mai mult, el a spus în instanță că a folosit apă de gură, care l-a făcut să depășească limita.

Angherlache, în vârstă de 42 de ani, din Roberts Road, Edlington, Doncaster, a recunoscut că, la 30 mai, în Amazon Way, Dunfermline, a condus un camion după ce a consumat alcool în exces.

El a fost depistat având 27 micrograme de alcool în 100 mililitri de respirație, limita legală fiind de 22 micrograme.

Procurorul adjunct Azrah Yousaf a declarat că Angherlache a intrat cu camionul său în curtea de livrări Amazon în jurul orei 21.45.

Un membru al personalului a vorbit cu el și a putut simți imediat mirosul de alcool din respirația sa. Un lucrător Amazon a scos cheile de la camion și a fost contactată poliția.

Avocatul apărării, Peter Robertson, a declarat că (,) clientul său a mutat camionul doar pe o distanță scurtă în depozit, după ce îl parcase mai devreme afară. Cu câteva ore mai devreme, acesta luase masa cu un prieten și băuse o bere Stella Artois.

"Apoi a folosit apa de gură Listerine și a înghițit-o", a adăugat Robertson.

Avocatul a declarat că Angherlache trebuie să își păstreze locul de muncă pentru a rămâne în această țară și că va solicita o achitare absolută, ceea ce ar însemna că nu se înregistrează nicio condamnare.

Acest lucru ar fi motivat de dificultățile pe care o interdicție le-ar cauza familiei lui Angherlache în România, deoarece acesta le trimite bani.

Un nou termen în acest dosar se va desfășura pe 1 august.

Până atunci, românul își poate desfășura activitatea normal.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.