Româncă de 19 ani lovită de camion în Italia. Era pe motocicletă Recomandat

Româncă de 19 ani lovită de camion în Italia. Era pe motocicletă

Se numea Marie Jasmine Buha și avea 19 ani: și-a pierdut viața noaptea trecută, lovită de un camion pe strada Nettunense, între Lanuvio și Aprilia.

Se numea Marie Jasmine Buha, fata de 19 ani care a fost călcată și ucisă aseară pe drumul Nettunense, între Lanuvio și Aprilia. Fata se afla pe o motocicletă, condusă de prietena ei în vârstă de 22 de ani. Aceștia se deplasau pe Nettunense când a avut loc un impact cu un camion. După coliziune, persoana care conducea vehiculul nu a oprit pentru a acorda ajutor.

Accidentul și sosirea ajutoarelor

Coliziunea a avut loc noaptea trecută, între duminică 11 și luni 12 august 2024. Coliziunea a fost extrem de violentă. La fața locului, în timp ce persoana care conducea camionul își pierduse deja urma, au sosit ajutoarele. Carabinierii de la departamentul teritorial Aprilia, care au pornit imediat în căutarea persoanei aflate la volan în momentul accidentului, și operatorii de la serviciul de urgență 118, care au încercat totul pentru a o resuscita pe tânără. Dar nu au mai putut face nimic pentru ea.

Conform constatărilor, se pare că fata a alunecat de pe motocicletă, o Honda Cbr 1000, și a fost apoi lovită de vehiculul greu care venea din sens opus. Este posibil ca persoana care îl conducea să nu fi realizat ce s-a întâmplat. Între timp, ancheta continuă. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi de pe tronsonul de drum sunt, de asemenea, examinate de militari.

Născută în România, locuia de ani de zile cu familia ei la Aprilia. Maria Jasmine Buha, tânăra de 19 ani care a murit în accidentul din această seară, era o muziciană promițătoare. De la o vârstă fragedă obținuse rezultate deosebite cântând la vioară. Pentru liceu alesese direcția muzicală a Liceului Manzoni din Latina și era vioara întâi în orchestra școlii.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.