Român, la volanul unei dube, a adormit la volan. A izbit un camion pe care l-a răsturnat Recomandat

Român, la volanul unei dube, a adormit la volan. A izbit un camion pe care l-a răsturnat

Un șofer român care se afla la volanul unei dube a adormit, miercuri dimineață, în timp ce se deplasa pe Autostrada A8 și s-a izbit de camionul care circula în fața lui. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar șoferul bosniac a fost rănit.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.20. Potrivit publicației nachrichten.at, un șofer bosniac în vârstă de 63 de ani se deplasa pe A8, spre Passau. În spatele camionului condus de bosniac circula o dubă condusă de un român de 23 de ani, care ulterior le-a spus oamenilor legii că a adormit la volan.

Într-o fracțiune de secundă, românul s-a izbit cu duba de spatele camionului, făcându-l pe șofer să piardă controlul volanului.

Camionul a intrat cu o roată în șanț, fiind aruncat înapoi pe șosea și în cele din urmă, s-a răsturnat pe o parte. Șoferul român de 23 de ani s-a oprit cu duba pe banda de urgență.

În urma accidentului, șoferul camionului a fost rănit ușor și a fost transportat cu ambulanța la spital. Traficul în zona în care s-a petrecut accidentul a fost închis timp de două ore pentru curățirea părții carosabile.

Un alt accident de circulație îngrozitor a avut loc pe 7 marie, la Paldau, districtul Südoststeiermark din statul austriac Stiria. O româncă de 30 de ani s-a izbit cu mașina într-un camion care venea din sens opus pe L 201. Din păcate, orice ajutor a venit prea târziu pentru femeie. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.