RĂSPUNSUL AMBASADEI UNGARIEI LA BUCUREȘTI LA SOLICITAREA UNTRR CU PRIVIRE LA TRANZITUL ȘOFERILOR PROFESIONIȘTI CU AUTOTURISME ȘI VEHICULE DE TRANSPORT 8+1 LOCURI Recomandat

RĂSPUNSUL AMBASADEI UNGARIEI LA BUCUREȘTI LA SOLICITAREA UNTRR CU PRIVIRE LA TRANZITUL ȘOFERILOR PROFESIONIȘTI CU AUTOTURISME ȘI VEHICULE DE TRANSPORT 8+1 LOCURI

Ambasada Ungariei la București a transmis UNTRR că șoferii profesioniști care doresc să tranziteze teritoriul Ungariei cu automobile, inclusiv vehicule cu 8+1 locuri, pentru a-și continua călătoria în interesul profesiei lor într-un alt stat membru al Uniunii Europene, trebuie să trimită un e-mail la Poliția Națională din Ungaria (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

În cadrul e-mailului trebuie realizată o cerere în engleză sau maghiară, în care să fie menționat numele și prenumele șoferilor și atașat o copie a CI sau a pașaportului conducătorilor auto, atestatele de conducători auto, datele vehiculelor cu care intenționează să călătorească.
Dacă primesc un răspuns pozitiv, aceștia pot trecere frontiera pe la Nădlac II sau Ártánd și să tranziteze Ungaria urmând rutele indicate de către autoritățile ungare (autorizația primită de la Poliția Națională din Ungaria poate fi afișată și în format electronic la frontieră). Dacă răspunsul este negativ, șoferii nu pot tranzita Ungaria.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.