Protestul „15 minute pentru autostrăzi se extinde”

Protestul „15 minute pentru autostrăzi se extinde”

Primarul PSD al oraşului Turceni şi edilul independent din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, anunţă că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

După ce luni primarul ALDE al oraşului Rovinari, Robert Filip, a anunţat că angajaţii instituţiei şi mai mulţi consilieri locali vor întrerupe munca timp de 15 minute, pe 15 martie, şi primarul PSD al oraşului Turceni, Cristina Cilibiu, a răspuns provocării.

„Oraşul Turceni susţine protestul «15 minute de grevă. România vrea autostrăzi!». Şi Gorjul are nevoie de autostrăzi sau cel puţin de un drum expres. La rândul meu, îl provoc pe domnul Ion Ciocea, primar al comunei Bustuchin, să se alăture protestului nostru", a anunţat Cristina Cilibiu pe Facebook.


Marţi, primarul comunei Bustuchin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că susţine demersul antreprenorului Ştefan Mandachi.

„Accept provocarea. Îmbrăţişez cu drag astfel de demersuri şi la rândul meu sugerez tuturor cetăţenilor să susţină ideea şi împreună să dăm un avertisment Guvernului. Chiar dacă la acest moment mi-am conturat statutul de independent, somez public toţi parlamentarii de Gorj să dea dovadă de interes, nu de dezinteres! Au fost aleşi să folosească timpul, nu să treacă prin timp. 15 Martie, ora 15.00, 15 minute! Chiar îi rog pe ceilalţi primari să se alăture. Protestează şi angajaţii, recuperăm după program. Eu provoc la rândul meu cetăţenii şi primarii, nu dau nume, şi primarii tot cetăţeni sunt", a declarat Ion Ciocea, primarul independent al comunei Bustuchin.

Antreprenorul Ştefan Mandachi a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei trei primari din Gorj care au decis să se alăture protestului lui sunt un exemplu pentru ceilalţi edili: „Un exemplu şi pentru primarii moldoveni, care au pornirea mai grea. E şansa noastră!".

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping