Protest eșuat în București: A venit doar un om Recomandat

Protest eșuat în București: A venit doar un om

Trei camioane urmau să fie prezente luni, la protestul din Piața Constituției din București, însă avocatul Mircea Bogdan Petre, cel care a depus solicitarea de protest, a declarat pentru Libertatea că doar el şi maşina personală se află în faţa Palatului Parlamentului, în cursul zilei de ieri.

„Doar eu şi maşina mea personală suntem în Piaţa Constituţiei”, a precizat pentru Libertatea avocatul Mircea Bogdan Petre, cel care a depus solicitarea de protest. Pentru ziua de azi erau anunţate trei camioane, potrivit unei adrese trimise Jandarmeriei şi Poliţiei. „Şi-au dorit să-şi expună punctele de vedere, cerinţele. Toţi sunt revoluţionari, protestatari, toţi sunt fermi de poziţie, dar anumite persoane au început să spună că politizăm şi acesta e rezultatul. Nu înţeleg, dar până la urmă e datoria mea ca organizator să fiu aici“, a spus Mircea Bogdan Petre.

Protestul a fost aprobat până marţi, 23 ianuarie, iar organizatorul spune că acesta va continua. „De ce să nu continue. Dacă am formulat o cerere şi mi-am asumat-o“.

Duminică, un singur camion cu un tractor pe platformă a fost în prima zi a protestului de trei zile din Piața Constituției. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat pe 18 ianuarie că a aprobat organizarea, în zilele de duminică, luni și marți, a unui protest în Piaţa Constituţiei, cu participarea a 5.000 de persoane, 100 de tractoare şi 100 de capete tractor de TIR. Inițial, Nicușor Dan a respins un protest cu 15.000 de mașini în Piața Victoriei.


VERSUS S03 E03


STEFAN BANICA JR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.