PROIECT. Autorizații electronice pentru camioane de peste 5 tone, în București

PROIECT. Autorizații electronice pentru camioane de peste 5 tone, în București
 
Anunțul a fost făcut de consilierul local Florin Melciu.
 
„În calitate de președinte al Comisiei de transport și mobilitate urbană din cadrul Consiliului General al Municipiului București, susțin oportunitatea simplificării și eficientizării modalităților de emitere a autorizațiilor de circulație pentru autovehiculele destinate transporturilor de mărfuri și utilaje cu masa maximă autorizată mai mare de 5 tone în municipiul București prin eliberarea acestora în sistem electronic de tip vinietă, cu respectarea normelor și prevederilor legale în vigoare.
Astfel, ținând cont de solicitările transportatorilor care desfășoară activități curente pe raza Municipiului București, precum și de contextul epidemiologic actual, considerăm necesar întreg procesul de eficientizare a obținerii autorizațiilor conexe.
Se propune astfel introducerea la art. 8 din H.C.G.M.B. nr. 134/2004 unui nou aliniat, cu următorul conținut: ”Autorizațiile se pot elibera și în regim electronic tip vinietă. Autorizațiile tip vinietă se vor prezenta la control însoțite de certificatul de înmatriculare al autovehiculului.”
Proiectul de hotărâre va fi propus spre dezbatere și aprobare către Consiliul General al Municipiului București”, a spus consilierul.
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.