BREAKING NEWS. Primul caz de coronavirus confirmat în România - o persoană din Gorj

BREAKING NEWS. Primul caz de coronavirus confirmat în România - o persoană din Gorj

Primul caz de coronavirus a fost confirmat în România, la o persoană din Gorj din grupul care are legătură cu italianul diagnosticat deja la Rimini şi care s-a aflat pentru câteva zile în ţară.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a declarat că bărbatul este asimptomatic, iar secretarul de stat Raed Arafat a precizat că urmează să fie adus la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală. Alte 7 persoane care locuiau aceeaşi casă vor rămâne la domiciliu şi nu vor putea părăsi locuinţa. Bărbatul a intrat în contact direct cu cetăţeanul italian.

 

UPDATE: Ministrul Sănătăţii; Avem primul caz confirmat de infectare cu COVID 19, dintr-o localitate din judeţul Gorj. Imediat după ce va ajunge la Bucureşti va începe tratamentul. Este o persoană total asimptomatică

Mai sunt în lucru probe din această zonă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Putem confirma - există diagnosticul virusologic pozitiv realizat la Institutul Matei Balş, confirmat de profesorul Streinu-Cercel. Este vorba de un pacient din grupul de la Gorj", a spus secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Horaţiu Moldovan, la Antena 3.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.