Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au suspendat dreptul de a conduce pentru 13 şofer

Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au suspendat dreptul de a conduce pentru 13 şofer

Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au suspendat dreptul de a conduce pentru 13 şoferi, în urma unor controale pe Autostrada A1, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiiu.

Verificările au fost derulate, joi şi vineri, de Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. La controale au luat parte şi poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac şi A3 Cluj.

Au fost verificate 234 de autovehicule, au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei, au fost reţinute 17 permise de conducere, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 300 de amenzi de 195.000 de lei.

În cazul a 13 conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce din cauza vitezei excesive cu care au au fost depistaţi circulând. Unui conducător auto i s-a reţinut permisul de conducere, după ce a fost depistat circulând pe banda de urgenţă, iar unui alt şofer documentul i-a fost reţinut din cauza faptului că perioada de valabilitate expirase. Celelalte două permise de conducere au fost reţinute ca urmare a constatării de infracţiuni la regimul rutier.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru conducerea cu viteză peste limita maximă admisă (97) şi pentru nepurtarea centurii de siguranţă (25).


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.