Polițist din Alba, mituit în trafic de un șofer cu 12.000 euro. Miza: o sumă de 8 ori mai mare

Polițist din Alba, mituit în trafic de un șofer cu 12.000 euro. Miza: o sumă de 8 ori mai mare

Un bărbat a fost arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Alba, după ce ar fi încercat să ofere mită unui poliţist care l-a oprit în trafic suma de 12.000 de euro, a informat, luni, Direcţia Naţională Anticorupţie.

Potrivit uni comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de duminică, a unui bărbat, în sarcina căreia s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în ordonanţă că, duminică, bărbatul faţă de care se desfăşurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Arad) a fost depistat şi oprit în trafic de către un agent de poliţie în cadrul Biroului Poliţiei Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

În acest context, spun anchetatorii, i-ar fi oferit agentului de poliţie suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece şi pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia.

DNA informează că duminică judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.