Poliția ridică 20 de permise pe oră

Poliția ridică 20 de permise pe oră

Aproape 500 de permise de conducere au fost suspendate în 24 de ore şi s-au constatat 99 de infracţiuni la regimul rutier, în urma acţiunilor derulate la nivel naţional de către poliţişti. De asemenea, s-au aplicat peste 8.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2,9 milioane de lei.


În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 3.229 de evenimente, dintre care 2.728 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 801 infracţiuni, 117 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 81 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.704 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.900.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 170.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 99 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 491 de permise de conducere şi au fost retrase 159 de certificate de înmatriculare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping