Poliția recunoaște că nu poate opri hoții de motorină și le cere șoferilor să securizeze camioanele Recomandat

Poliția recunoaște că nu poate opri hoții de motorină și le cere șoferilor să securizeze camioanele

În luna iunie și în iulie, districtul de poliție din Danemarca a înregistrat mai multe cazuri de furt de motorină de la adrese în principal în zona Vendsyssel.

Acest lucru este afirmat de comisarul de poliție Claus Serup de la poliția din nordul Iutlandiei, care precizează că au existat cel puțin șapte cazuri în iunie și cel puțin două cazuri în iulie, scrie politi.dk

Scenele unde au avut loc furturile au fost Jerup, Sæby, Fjerritslev și Sindal, în timp ce cele mai recente două cazuri din iulie au fost 13 iulie în Fjerritslev și 14 iulie în Skagen.

Furturile se petrec fie de la sediul companiilor de transport, fie de la vehiculele parcate în locații precum parcările.

Poliția a înregistrat rapoarte în toate cazurile de furt de motorină, dar nu are multe indicii de urmat. Investigațiile de la locul infracțiunilor nu au indicat fără echivoc niciun autor.
„Poate fi un autor local, poate fi infractor străin. Suntem bucuroși să primim sfaturi și informații de la cetățeni. Dar, cel mai important și ce vă recomandăm este să faceți mai grea misiunea hoțului prin blocarea rezervorului de motorină, dacă este posibil ", subliniază comisarul de poliție.

Cum să vă protejați de furtul de motorină. Sfaturi ale poliției:

• asigurarea rezervorului cu un sistem de blocare foarte complex,
• parcați vehiculul la vedere, într-o zonă securizată sau într-o zonă unde cât mai mulți oameni pot vedea în mod natural camionul,
• luați în considerare dacă modul în care parcați camionul nu constiutuie o invitație deschisă furt și vedeți dacă puteți face cu ceva în acest sens, astfel încât să nu pară așa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.