Poliția a făcut victime printre șoferi

Poliția a făcut victime printre șoferi

Poliţiştii au reţinut, în ultimele 24 de ore, peste 400 de permise de conducere şi aproape 100 de certificate de înmatriculare, suma totală a amenzilor aplicate în acest interval de timp fiind de 2.700.000 de lei, informează IGPR.

"Au fost organizate 3.924 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 276 de aparate radar. Au fost organizate 323 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.010 de evenimente, dintre care 2.470 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 631 de infracţiuni, 108 persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 23 de măsuri preventive", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma neregulilor, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 2.7 milioane lei şi au fost reţinute peste 400 de permise de conducere.

"Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.972 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.700.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 34.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 101 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 464 de permise de conducere şi au fost retrase 85 de certificate de înmatriculare", informează IGPR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping