Omul care a câștigat 2.400.000.000 dolari într-o zi

Omul care a câștigat 2.400.000.000 dolari într-o zi

Averea netă a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, s-a majorat cu 2,4 miliarde de dolari, la 100,3 miliarde de dolari, după ce acţiunile retailerului online au crescut cu peste 2% datorită vânzărilor de Black Friday, potrivit Bloomberg.

 

Averea celui mai bogat om de pe planetă a crescut datorită vânzărilor de Black Friday
Cumpărăturile online care au avut loc de Black Friday au crescut cu 18,4% faţă de anul trecut, potrivit datelor publicate de Adobe Analytics, iar investitorii mizează pe faptul că Amazon va atrage o parte mai mare din cheltuielile online în perioada cumpărăturilor de iarnă.

Averea lui Bezos s-a mărit cu 32,6 miliarde de dolari anul acesta, înregistrând cea mai mare creştere în cadrul indicelui Bloomberg al miliardarilor, care include 500 de persoane. Acţiunile Amazon au crescut cu 5% numai în această săptămână.

Bezos l-a depăşit pe Bill Gates în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, în luna octombrie. Cofondatorul Microsoft Corporation are o avere netă de 86,8 miliarde de dolari. Locul al treilea este ocupat de investitorul american Warren Buffett, cu 78,9 miliarde de dolari.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.