Olanda. Un șofer profesionist român de TIR a condus 16 km pe autostradă cu parbrizul spart în accident Recomandat

Olanda. Un șofer profesionist român de TIR a condus 16 km pe autostradă cu parbrizul spart în accident

Un șofer profesionist român a condus 16 km pe autostradă, în Olanda, după un accident în care cu parbrizul s-a făcut țăndări.

Un martor l-a urmărit și l-a dat pe mâna poliției.
Șoferul român al unui camion s-a ciocnit, sâmbătă, 13 iunie 2020, seara, cu o mașină cu săgeată luminoasă, pe A2, lângă Eindhoven, în Olanda. Săgeata era acolo pentru a avertiza participanții la trafic, deoarece pe A67 erau lucrări la drum. Semnalele cu cruci roșii care avertizau închiderea benzii au fost ignorate complet de șoferul român.
"În loc să se oprească după accident, șoferul a pornit, deși parbrizul camionului a fost complet distrus de impact", a povestit un martor, citat de transport-online.nl.
Abia după mai bine de cincisprezece kilometri, șoferul a oprit camionul într-o parcare din Maarheeze. Un automobilist atent care a văzut totul a raportat poliției că românul se afla acolo. Martorul respectiv a continuat să-l urmărească pe șofer până în parcare.
Românul a fost arestat de poliție și transferat la secție. Poliția a citit tahograful pentru a verifica dacă bărbatul a săvârșit alte încălcări ale legii, pe lângă accidentul de unde plecase, legate de timpii de conducere și de odihnă.
În același timp, i-au fost recoltate probe și s-a descoperit că era sub influența alcoolului. Camionul a fost ulterior remorcat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.