Olanda: Doi şoferi profesioniști români, prinşi la furat de motorină Recomandat

Olanda: Doi şoferi profesioniști români, prinşi la furat de motorină

Doi şoferi români de camion au fost prinşi când furau motorină din alte camioane, în Olanda.Ei au fugit de poliţişti din prima parcare în care au dat lovitura, dar, după mai puţin de o oră, au fost prinşi în altă parcare, chiar în timp ce scoteau combustibil din rezervorul altui camion.
Poliţia olandeză a arestat, în noaptea de duminică spre luni, doi şoferi români de camion, colegi de echipaj, de 35 şi 38 de ani, într-o parcare lângă Moergestel, pe A58. În jurul orei 2,30, mai mulţi camionagii au sesizat că românii parcaseră foarte aproape de un alt camion şi transferau motorina din rezervorul acestuia cu un furtun.
A fost chemată poliţia, dar șoferii români au reuşit să plece cu puţin înainte ca agenţii să ajungă la faţa locului. Martorii au reţinut însă exact cum arată camionul românilor şi, după mai puţin de o oră, acesta a fost găsit într-o altă parcare de camioane.
Când a văzut maşinile de poliţie, unul dintre şoferi a smuls un furtun dintre cele două camioane. Celălalt a pornit motorul şi amândoi au încercat să scape. Numai că poliţiștii, scrie transport-online.nl, i-au prins imediat şi i-au reţinut. Cei doi au dat declaraţii şi vor fi cercetaţi pentru furt.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping