OFICIAL. Liviu Dragnea a fost la mare cu un bolid de lux de 100.000 euro care nu apare în declarația de avere

OFICIAL. Liviu Dragnea a fost la mare cu un bolid de lux de 100.000 euro care nu apare în declarația de avere

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat, miercuri, că din chitanţele postate pe Facebook marţi seara de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în care apare şi seria de şasiu, reiese că acesta a condus pe drumul de la mare spre Bucureşti un autoturism BMW seria 7, care valorează peste 100.000 de euro.

Maşina condusă de Dragnea la mare, identificată după chitanţa de la plata rovinietei. "Mă bucur pentru dânsul, dar nu este în declaraţia de avere"
”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost şef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi seara - n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (de la plata rovinetei - n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a spus deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

 

Parlamentarul a afirmat că nu poate decât să salute gestul lui Dragnea de a-i chema ”la grătar” pe cei cu care comunica pe Facebook.

”Dacă s-ar ocupa şi de lucruri serioase pentru ţară aş saluta de două ori. Cred că în 2018 un politician are toate instrumentele pentru a fi foarte aproape de cei care l-au votat şi de cei pentru care trebuie să tragă. Mie nu mi se pare nimic extraordinar, noi la USR folosim canalele de social-media de când am intrat în politică. Le răspunde românilor, ţinem cont de părerea oamenilor. Deci, este poate extraordinar pentru domnul Dragnea că a răspuns şi a intrat cu oamenii în mediul virtual, pentru noi este un lucru firesc”, a mai spus Moşteanu.

Deputatul USR a mai spus că Liviu Dragnea ”probabil nu are nimic de ascuns”, drept pentru care a prezentat acele chitanţe.

”Probabil nu are nimic de ascuns. Cum spuneam este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie când se depun”, a mai spus Ionuţ Moşteanu.

Pe drumul de întoarcere de la mare din minivacanţa de 1 Mai, liderul PSD a răspuns, duminică seara, în timp real comentariilor de pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea s-a lansat în discuţii despre cum a fost prins în traficul pe Autostrada Soarelui, însă un internaut şi-a exprimat neîncrederea legată de persoana care posta mesajele şi i-a cerut lui Dragnea să-şi facă un selfie. În schimbul solicitării, el a pariat o navetă de bere, pe care va trebui să i-o ducă la sediu liderului PSD, după ce s-a declarat convins de identitatea celui care posta .

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping