O șoferiță a fost acroșată de camion într-un sens giratoriu

O șoferiță a fost acroșată de camion într-un sens giratoriu

„În data de 02.07.2021, ora 07:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în intersecția în sens giratoriu a DN 7 cu DJ 687.

Poliţiştii ajunşi la fața locului au constatat faptul că, o femeie în vârstă de 40 ani, din localitatea Călan, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Simeria spre Deva, la intersecția în sens giratoriu a DN 7 cu DJ 687, circulând pe banda doua, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a direcției de mers, a efectuat viraj dreapta cu intenția de a ieși din sensul giratoriu spre municipiul Deva, împrejurare în care a fost acroșată de un tir condus de un bărbat în vârstă de 42 ani, din localitatea Racovița, judeţul Gorj.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârstă de 6 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, care a fost transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.