O mașină de pompieri care stingea un incediu de vegetație s-a aprins

O mașină de pompieri care stingea un incediu de vegetație s-a aprins

Un pompier a fost rănit, după ce o autospecială a fost cuprinsă de flăcări, marţi, în timp ce se intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în apropierea localităţii Culmea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Flăcările la mirişte s-au extins după ce un autoturism a luat foc.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Culmea care s-a extins la vegetaţia uscată. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă. Flăcările s-au extins la vegetaţia uscată (mirişte) din vecinătate, însă pompierii intervin cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Pompierul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur pompier a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la spitalul judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite", a spus Stoica.

Conform reprezentantei ISU, în prezent pompierii intervin cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.