O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe platforma aeroportului „Henri Coandă”

O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe platforma aeroportului „Henri Coandă”

O autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul aerian nu a fost perturbat. Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport, transmite News.ro.

”Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Traficul aerian se desfăşoară în siguranţă, nicio cursă nu a fost afectată.

”La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roţi şi a o tracta la o poziţie izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operaţional, acţionând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, precizează compania.

Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport.

 

Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti subliniază că va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară.


HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.