Negocierile continuă pe ministerul Transporturilor. Grindeanu, favoritul PSD, este profesor de informatică

Negocierile continuă pe ministerul Transporturilor. Grindeanu, favoritul PSD, este profesor de informatică

PNL începe negocierile cu PSD pentru fiecare minister în parte. Justiția, finanțele și transporturile ridică cele mai mari probleme.

"A fost o primă discuţie în format alături de PSD, UDMR şi minorităţi şi am discutat despre un calendar în care vom discuta despre programul de guvernare. Mâine vom începe cu punctele importante pe partea economică şi socială şi, după aceea, mergem mai departe", a afirmat Cîţu, la Parlament.

Ministerul Transporturilor ar urma să fie primit de PSD, deși social-democrații au consemnat eșecuri uriașe în demararea lucrărilor la autostrăzile: Comarnic - Brașov, Sibiu - Pitești sau Craiova - Pitești, blocate ani de zile între 2012 și 2019.

Numele cel mai vehiculat de la PSD pentru Transporturi este Sorin Grindeanu. Liberalii nu sunt foarte mulțumiți cu această numire deoarece Grindeanu este asociat cu imaginea de premierul lui Dragnea. Tot el a dat OUG 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă.

Grindeanu nu are nicio treabă cu transporturile, el fiind profesor de informatică. El a activat ca preparator și asistent universitar la Facultatea de Sociologie şi Psihologie - Universitatea de Vest Timişoara.

Ulterior, a fost Director Direcţia pentru Tineret şi Sport - Timiş. E parlamentar din 2012.

CV-ul complet AICI

Totuși, rezistența PNL ar putea fi doar de formă, liberalii urmând a accepta majoritatea condițiilor PSD.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.