Neamț: Israelian, mort sub camionul unui șofer profesionist român Recomandat

Neamț: Israelian, mort sub camionul unui șofer profesionist român

Un israelian și-a pierdut viața într-un accident mortal care s-a produs în această dimineață, pe DN 2(E 85), Roman–Fălticeni, la kilometrul 360, în zona localităţii Tupilaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 29 septembrie, în jurul orei 06.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2.
Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un cetățean israelian, de 60 de ani, conducea un autoturism pe DN 2, în afara localității Tupilați, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 45 de ani, din Suceava.
La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean.
Conform ISU Neamț, echipajele de pompieri ajunse la fața locului au găsit între fiarele contorsionate ale autoturismului șoferul decedat.
Șoferul a fost extras din autovehicul. Este un cetățean israelian de aproximativ 60 ani. – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Conducătorul autoutilitarei a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.